Hovězí steak (Parní hrnec)
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 044 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,04 g |
Tuky | 1,11 g |
Vláknina | 7,46 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 47,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
ZDROJ-http://www.webnode.cz/w/varenivpare.webnode.cz/
Jen pro zajímavost, na 3 patře jsem pařila houskový knedlík pro přítele. Byl vynikající!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2010 13:51
GoGo (neregistrovaný/á) asi máš pravdu, ale maso je upravované v parním hrnci a tam je třeba jej osolit, jinak je opravdu plané a pozdějším solením nedosáhneme toho správného efektu, ani chuti.
23. 9. 2010 12:16
Teda nechci kritizovat něco, co jsem neochutnal, ale pravou svíčkovou před zpracováním nasolit a posypat kořením na steaky, to se mně zdá hodně zvrhlé.
9. 5. 2010 13:08
+12
8. 5. 2010 00:00
Drobek a kari (neregistrovaný/á) a máte teda nápad? Třeba hovězí v parním hrnci?
7. 5. 2010 23:49
Jani, já taky nechci tvrdit že neumíš vařit, opak je pravdou.
To si někdo někde pěkně popletl pojmy, vlastně názvy.
To si někdo někde pěkně popletl pojmy, vlastně názvy.
7. 5. 2010 21:23
taky jen čumim,steak je steak,tady tomu pokrmu bych dal jiný název určitě,je to zdravé to je jasný ale ,nevyrovná se to klasickýmu steaku přece,ženský nebláznětetady ta flákota co je vyfocená ta je na pořádnou pánev rozehřátou,
7. 5. 2010 20:39
7. 5. 2010 19:13
7. 5. 2010 18:13
Spagi, já ten název nevymyslela. Je to název autora a proto jsem přidala i odkaz. Steak, nesteak, je to hovězí a není to holt kližka
7. 5. 2010 17:19
Já bych to určitě z pravé svíčkové nedělala, ale z pěkného zadního hovězího,(i když bych to asi taky stejkem nenazvala, ale to je na autorce.)Podobně dělám dušené hovězí s jogurtem, takže to dobré určitě bude.
7. 5. 2010 15:55
No a já jen čumím. Od kdy se říká vařenému (dušenému) hovězímu stejk?
7. 5. 2010 13:56
yanull právě, že 40 minut a protože to nebyla pravá svíčková, tak to ještě malinko chtělo, ale rozhodně to nebyla žádná podrážka!! Snědla jsem to celé
mandle (neregistrovaný/á) to je jasné, že ne, no, co naděláš, je to zase zdravější, netvrdím, že lepší.
hafikov no, snažím se, díky Iljusi mám nějaké odkazy a z hlavy mne napadají tak snad francouzské brambory, že bych dala šunku, třeba žampiony, nebo hlívu, nějakou zeleninu, celé bych to navrstvila a před dopařením těch 10 minutek rozšlehala bílky, nebo třeba i jeden žloutek a dva bílky spolu se sýrem nějakám 30% strouhaným, na to pak nějaký ten dresing z jogurtu a zase oběd, ne? Tak snad budeš pak spokojená. Já rozhodně jsem
mandle (neregistrovaný/á) to je jasné, že ne, no, co naděláš, je to zase zdravější, netvrdím, že lepší.
hafikov no, snažím se, díky Iljusi mám nějaké odkazy a z hlavy mne napadají tak snad francouzské brambory, že bych dala šunku, třeba žampiony, nebo hlívu, nějakou zeleninu, celé bych to navrstvila a před dopařením těch 10 minutek rozšlehala bílky, nebo třeba i jeden žloutek a dva bílky spolu se sýrem nějakám 30% strouhaným, na to pak nějaký ten dresing z jogurtu a zase oběd, ne? Tak snad budeš pak spokojená. Já rozhodně jsem
7. 5. 2010 13:47
Jani, jak dlouho jsi tam měla to maso?
7. 5. 2010 13:45
Jani ,tak jsem si parní hrnec dnes objednala.Tak doufám,že podobných lahůdek přidáš víc.
7. 5. 2010 13:44
dobrý den Jani,vypadá to krásněale neni nad pravý propečený
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 41 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se připravují "hrk hrk" moučníky? Jsou na přípravu jednoduché a rychlé
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Květináče s rajčaty nedávejte na severní stranu, dopřeje jim úkryt před deštěm a zalévejte je brzy ráno či večer
Další recepty
Tématické fráze: parní hrnec recepty recepty parní hrnec hovězí stejk stejk hovezi recept hovězí maso v parním hrnci hovězí v parním hrnci steak z falesne svickove falešná svíčková steak hovězí stejk recept hovězí falešná svíčková steak parni hrnec kucharka steak z hovězího krku stejk hovezi falešná svíčková recepty recepty na parní hrnec parní hrnec hanger steak pohlreich stejk recept hovězí steak z falešné svíčkové steaky z falešné svíčkově
Suroviny: svíčková hovězí, sůl, pepř, koření steakové, žampióny, fazolky zelené, brambory, jogurt bílý, česnek
Hovězí steak (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99J4
24 názorů