Peruánské ceviche
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 141 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2017 23:24
Těch limetek je jako na malou velrybu..., ale proč ne, na velikosti záleží, že?
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm občas jako součást menu s tímto teplým "mořským" předkrmem https://www.toprecepty.cz/recept/38417-ustrice-sv-...
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm občas jako součást menu s tímto teplým "mořským" předkrmem https://www.toprecepty.cz/recept/38417-ustrice-sv-...
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že
28. 1. 2012 21:42
6
25. 10. 2010 09:35
Moc děkuji za odpověď.
25. 10. 2010 09:07
Ryby dávám asi tak 3/4 kila,zakapat limetou,ale ne aby to plavalo.
25. 10. 2010 08:10
Prosím, recept neuvádí množství ryb na těch 5-6 limet. Ráda bych zkusila, tak se ptám...
20. 10. 2010 19:26
+1
20. 10. 2010 16:16
Hm...tak na čerstvou rybku si musím počkat, až pojedu někam do přímořské oblasti na dovolenou...
20. 10. 2010 15:37
Ano, ceviche známe a milujem. Doporučuju zkusit. Nemusí to být jen pangas, opravdu výborné je to ze všech mořských potvor, včetně krevet. Jen to musí být opravdu čerstvé, to jediné je důležité. Jak praví znalci, když je ryba cítit jako ryba, kup si hovězí.
20. 10. 2010 15:28
Zajímavá úprava ryb
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 28 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 31 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zelenina naložená na mexický způsob: Díky pálivým papričkám a skořici chutná směs mrkve a květáku naprosto úžasně
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Desatero - jak na česnekové pesto. Jak se připravuje, co do něho patří a jak ho využijeme
Další recepty
Tématické fráze: peruánská kuchyně recepty peruánská kuchyne peruánské jídlo cheviche seviche ceviche z tresky peruánská kuchařka seviche recept ceviche z lososa recept seviche caviche peruánská jídla geviche cheviche recept rybý recepty lososovy ceviche recept na seviche peruanska polévka sevitche peruánská kuchyně recept
Suroviny: pangasius, cibule červená, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř mletý, koriandr čerstvý
Peruánské ceviche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0K2
9 názorů