Cibuláda
Suroviny
Porce: asi 1350ml
Nutriční hodnoty
Energie | 6 800 kJ / 1 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,96 g |
Tuky | 85,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 208,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
S cukrem a octem zacházejte hlavně podle toho, jestli máte rádi
sladší nebo pikantnější chuť.
Je vynikající k pečenému, grilovanému masu. Ze zkušeností vím, že je lepší v pokojové teplotě nebo ke grilování trošičku prohřát.
Vydrží v chladnu neotevřená cca 2 měsíce, otevřená v ledničce měsíc.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 3. 2020 11:51
Recept se mi libi, vyrobila jsem podle nej zkusmo cibuladu z polovicniho mnozstvi a i kdyz jsem to asi udelala uz sladkokysele moc, urcite to pouzijem k masum a chute se tim srovnaji. Priste tam dam min cukru i octa...
25. 2. 2014 18:15
Recept mám z Apetitu, prakticky totožný, i s dovětky. Cibuláda je výborná k masu, informace ohledně skladování dle vlastní zkušenosti jiná- neotevřená vydržela ve sklepě v paneláku bez problémů 3 roky. Teď jdu vařit novou, než se cibule zkazí.
13. 8. 2011 14:21
krásný porcelán a obsah voní až sem
13. 8. 2011 13:27
Dnes jsem konečně dělala,tak doplňuji recept fotem
2. 1. 2011 18:44
Hm zajímavý nápad, prubnu
2. 1. 2011 18:41
2. 1. 2011 18:41
Už som to robila a veľmi nám to chutilo na grilovačke... dávam bod!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 8 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 12 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Jak pěstovat cibuli zimní, sečku. Mrazuvzdorná vytrvalá rostlina je cenným přírůstkem do zahrady
Další recepty
Tématické fráze: cibuláda z červené cibule domácí cibuláda cibuláda k masu cibulanda cibuláda apetit cibuáda cybuláda cibulenáda cibulda nejlepsi cibulada cibulanda recept cibuláda bez cukru cibulád ciblada cibuliada cibuláda-recept cibubuláda cibulá¨da cibulara cobulada
Suroviny: olej olivový, cibule, cukr hnědý, ocet vinný červený, sůl mořská, pepř černý
Cibuláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kog6
7 názorů