Paštika z kuřecích jater
Poctivá kuřecí paštika vypadá a chutná úžasně, přitom není vůbec složité jí připravit doma. Dobře dochucená a připravená do ozdobné skleničky se může stát i výborným jedlým dárkem při nějaké sváteční příležitosti.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 15 597 kJ / 3 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,79 g |
Tuky | 315,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 5,81 g |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 44,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2014 14:59
Paštiku jsem dělala včera a již je polovina snědená. Je moc dobrá, díky za recept
6. 11. 2014 12:21
Právě dodělaná a je výborná
5. 11. 2014 09:56
thorsteinar: paštika není zavařená, tak bych řekla v lednici cca jeden týden. My ji vždycky snědli dřiv
4. 11. 2014 16:24
maris: dobrý den dá se ta paštika klasicky uskladnit do sklenic a uchovat v lednici?? a po jakou dobu to vydrží pokud se nesní děkuji za odpovědi
3. 11. 2014 06:47
hajcuskal: to jsem ráda, že paštika u vás zdomácněla
3. 11. 2014 06:46
Franta: stačí cca lžíce - jen trochu pod tu cibulku, ani nemusí být olivový
3. 11. 2014 00:09
maris: Chtěl jsem se zeptat kolik dát olivového oleje? Díky
9. 10. 2014 11:32
pastiku podle tohohle receptu delam asi rok a pul.vynikajici.kombinuju pul na pul kruti a kureci jatra a při restovani podlivam asi panakem portského nebo cerveneho vina.do hotove smesi davam sekane mandle a formu vyskládám angl. slaninou.dnes ji jdu delat.mnam
29. 9. 2014 06:45
teqila: moc děkuju za vyzkoušení, mám radost, že jste spokojená a že se recept šíří dál
28. 9. 2014 23:51
Dobrý večer tak sem také vyukoušela Vaši paštiku z kuřecích jater - byla fantastická recept sem předala i dceři, sousedkám takže už Váš recept putuje po čechách
13. 9. 2014 13:16
Péťo, Coleto - jsem moc ráda,že vám paštika chutnala, děkuju
13. 9. 2014 12:14
Včera jsem vyzkoušela, je moc dobrá. Dávala jsem sušený tymián, pepř, muškátový oříšek a trochu mletého nového koření. Chuťově je moc dobrá, doporučuji vyzkoušet.
3. 9. 2014 07:21
Maruško, s hrůzou jsem zjistila, že jsem nepřidala fotku , a dneska už ani není čeho Paštika byla výborná, baštili jsme ji s opečeným toustem na másle s ostružinovým džemem - no co ti mám vykládat - nebe v hubě
3. 9. 2014 07:03
nicinka: děkuju
nikola: smetana se dává při dušení, s tymiánem buď opatrná, je dost výrazný, dej tam málo a protože játra jsou již tepelně upravená, můžeš bez problémů ochutnat a eventuelně přidat podle chuti
nikola: smetana se dává při dušení, s tymiánem buď opatrná, je dost výrazný, dej tam málo a protože játra jsou již tepelně upravená, můžeš bez problémů ochutnat a eventuelně přidat podle chuti
3. 9. 2014 03:32
vyyyborna pasticka.nezbyva nic jineho nez dat za 1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 18 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 42 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Jak na rychlou domácí paštiku. Víte, jak ji správně zavařit? Poradíme, čím ji okořenit a dochutit
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: domácí paštika recepty nejlepší játrová domácí paštika z kurecich jater kuřecí játrová paštika jatrová paštika kluci v akci paštika recept drůbeží játrová paštika kuřecí játrová domácí paštika recepty recept na pastiku domácí játrová paštika z kuřecích jater recepty játrová paštika z drubežích jater nejlepší játrová domácí paštika kuřecí játrová paštika recept játrová paštika recept prostřeno paštika kluci v akci domácí paštika drubezi pastika drůbeží játrová paštika recept domácí drůbeží játrová paštika domácí paštika recept kuřecí játra paštika
Suroviny: játra kuřecí, smetana ke šlehání, máslo, cibule, česnek, tymián čerstvý, sůl, pepř mletý, koření paštikové, olej olivový
Paštika z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jvv
205 názorů