Paštika z kuřecích jater
Poctivá kuřecí paštika vypadá a chutná úžasně, přitom není vůbec složité jí připravit doma. Dobře dochucená a připravená do ozdobné skleničky se může stát i výborným jedlým dárkem při nějaké sváteční příležitosti.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 15 597 kJ / 3 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,79 g |
Tuky | 315,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 5,81 g |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 44,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 9. 2014 23:45
a take si myslim ze kdyby se nenechala vychladit tak by to take nemuselo byt spatne.dala by se lepe roztirat ne?
2. 9. 2014 23:43
jeste jsem se chtela zeptat tu smentanu tam mam dat v prubehu duseni jater nebo dat az pred mixovanim?a toho suseneho tymianu kolik lzicek?na to jeste nikdo neodpovedel.zitra se na ni chystam..dekuji za odpoved
24. 8. 2014 17:20
Petra Ku.:Péťo, to mám radost a snad bude chutnat všem u vás doma, vepřová játra nevadí, to víš, že ne
24. 8. 2014 17:17
Maruško, tak jsem právě v poločase přípravy, před minutkou jsem dala chladit do ledničky... No ale řeknu ti, že je to "žravé" už teď , vyblajzla jsem celou misku i mixér Jo, akorát jsem včera dopo ve městě nesehnala celé kilo kuřecích jater, tak jsem doplnila o vepřová... Ale to určitě nebude vadit
25. 3. 2014 13:25
Tuhle paštiku jsem dělala už několikrát.Vždy mi krásně ztuhla,takže se dala pěkně krájet a servírovat s brusinkama.Uplynulý víkend jsem ji opět dělala a vůbec neztuhla.Byla prostě taková mazací.Nevíte někdo,čím by to mohlo být?
25. 3. 2014 11:47
Fikina:moc děkuju za vyzkoušení, krásně jsi ji vylepšila
24. 3. 2014 23:32
Je to opravdu vynikající recept, paštika je úžasná. Rychlá a jednoduchá.Dochutila jsem tymiánem,sušeným zázvorem,koprem(měl to být rozmarýn)a brusinkama.
Před uložením jsem vyložila terinu Anglickou slaninou a dala na chvilinku do trouby podle rady p.Filipa
Máslo jsem rozehřála,protože bylo z mrazáku a šlo to taky pěkně.
Díky za recept a dávám bodík.
Před uložením jsem vyložila terinu Anglickou slaninou a dala na chvilinku do trouby podle rady p.Filipa
Máslo jsem rozehřála,protože bylo z mrazáku a šlo to taky pěkně.
Díky za recept a dávám bodík.
8. 2. 2014 20:28
zkusila jsem,a přidala na nudličky nakrájené mandle,výborné moc moc
3. 2. 2014 11:41
Nikola:jestli mohu já,tak když se hned nesní vydrží i týden.Mám odzkoušeno.
2. 2. 2014 12:28
Mohla bych se prosím zeptat, jak dlouho se taková paštika může v lednici skladovat?
Moc děkuji
Moc děkuji
26. 1. 2014 15:11
Děkuji za výborný recept, včera připraveno, dnes ráno na snídani jsme si hodně pochutnali. Přidávám bodík!!!
13. 1. 2014 22:15
Zavařuju maso i paštiku, ale máslo nahrazuju sádlem.Nikdy se mi nic nezkazilo.
28. 11. 2013 11:28
Tento recept je teoreticky jatrova mousse - pena a urcite bych ji nesterizovala, ani jsem ji nikdy takovou nevidela. Maslo by se teplem urcite uvolnilo a usadilo pod vickem, alespon myslim. Prikryva se vetsinou slanou ochucenou zelatinou, ta zamezi pristupu vzduchu, ovsem max. tak tyden a v lednici.
28. 11. 2013 10:29
tak žampiony miluju asi taky zkusím
28. 11. 2013 09:44
Zkoušela jsem společně s játry podusit žampióny a také to bylo fajn.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak rychle nechat změknout máslo? Máme pro vás tři osvědčené vychytávky
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Jedlé dárky pro dospělé: Likér z ledových kaštanů, netradiční cibulová marmeláda nebo poctivá domácí paštika potěší
Další recepty
Tématické fráze: domácí paštika recepty nejlepší játrová domácí paštika z kurecich jater kuřecí játrová paštika jatrová paštika kluci v akci paštika recept drůbeží játrová paštika kuřecí játrová domácí paštika recepty recept na pastiku domácí játrová paštika z kuřecích jater recepty játrová paštika z drubežích jater nejlepší játrová domácí paštika kuřecí játrová paštika recept játrová paštika recept prostřeno paštika kluci v akci domácí paštika drubezi pastika drůbeží játrová paštika recept domácí drůbeží játrová paštika domácí paštika recept kuřecí játra paštika
Suroviny: játra kuřecí, smetana ke šlehání, máslo, cibule, česnek, tymián čerstvý, sůl, pepř mletý, koření paštikové, olej olivový
Paštika z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jvv
205 názorů