Krkovička vesnického flamendra
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 303 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,56 g |
Tuky | 9,40 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 445 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 46,58 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2016 14:01
Elina: už aby byly, snad letos bude lepší rok na houby než ten loňský
děkuju
děkuju
18. 3. 2016 13:57
Nádheraaž porostou lišky,tak určitě vyzkouším
3. 10. 2012 16:11
olahok: moc děkuju, myslím,že by šly použít i jiné lesní houby
3. 10. 2012 15:33
Uvařeno, snědeno, pochváleno. Děkuji za bezva recept. Nechápu,jak mi to mohlo uniknout. Mít tak další lišky, hned zopakuji. Je to skvěle vymyšleno a foto je skvostné.
19. 6. 2012 18:55
bezva typ na oběd
29. 8. 2011 21:37
Fotka prodává recept, to je bez debat
Ale po přečtení jsem přesvědčená, že tohle musí být mooc dobré
Ale po přečtení jsem přesvědčená, že tohle musí být mooc dobré
25. 7. 2011 19:23
Dooga: to jsi mi udělal radost, moc si toho cením, že Ti chutnalo, protože Tě pokládám za opravdového znalce a milovníka dobrého jídla, které umíš skvěle připravovat. Fotka je krásná a já Ti moc děkuji
25. 7. 2011 19:06
Po včerejším "nálezu" lišek jsem tento lákavý recept vyzkoušel. Žádnými slovy nejde popsat ta slast. Přidávám foto i když moje foceni je proti tvému amatérské. Ale to jídlo je naprosto dokonalé. Kdyby to šlo přidám ještě mnoho bodů.
18. 7. 2011 20:31
Nechápu:velice dobře jsi vystihl(a) svou přezdívku
18. 7. 2011 20:26
Nechápu:tohle je web o vaření,taky pro radost,žádná profi stránka,která by nutně potřebovala anonymní kritiku
18. 7. 2011 20:22
Už tady těm některým komentářům vůbec nerozumím. Buď někdo chce za každou cenu do něčeho rejpat nebo na tenhle web nechodí lidi pro inspiraci,ale otírat se o dovednosti jiných. Hrůza
18. 7. 2011 20:07
Nechápu:ale o tom ten recept je..liška,bazalka....co je na tom k nepochopení,to NECHÁPU
navíc..fotky jsou moc hezké,vy už jste sem nějakou vložil(a) nebo nějaký recept od vás zde najdu
navíc..fotky jsou moc hezké,vy už jste sem nějakou vložil(a) nebo nějaký recept od vás zde najdu
18. 7. 2011 20:01
Nechápu fota, fakt .... pěkný fotky lišek a bazalky, ale co takhle pořádnou fotku toho receptu?! Kolikrát si asi neuvědomujete, co je tohle za web!!!
9. 7. 2011 19:47
krása
8. 7. 2011 17:15
Ještě jednou moc děkuju
Vím, že je problém lišky najít, ale jestli je někdo bude mít, udělá mi radost, když vyzkouší
Vím, že je problém lišky najít, ale jestli je někdo bude mít, udělá mi radost, když vyzkouší
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 9 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 13 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Devatero druhů krůtího masa se hodí k přípravě mnoha receptů. Nechte se inspirovat
Další recepty
Tématické fráze: flamendr flamendr recept krkovicka vesnický plátek flamendr recepty směs z krkovičky co je to flamendr kančí flamendr lišky recepty krkovička recepty vepřový flamendr krkovice nejlepší recepty jidlo flamendr směs s krkovičky luxusní krkovička recept na flamendra flamendr z vepřového masa flamendr pro 50 lidi krkovice recept flamendr z kančího masa
Suroviny: krkovice vepřová, paprika čerstvá červená, cibule, česnek, houby lišky, klobása pikantní, kečup sladký, koření grilovací, olej, máslo, bazalka čerstvá, sůl
Krkovička vesnického flamendra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7GK
37 názorů