Fofr oběd z tlakáče
V tlakovém hrnci připravíme jednoduše během chvilky výborný oběd. Uzená kuřecí stehna a brambory s trochou papriky, čerstvým rozmarýnem a křupavou slaninou chutnají opravdu skvěle.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 945 kJ / 1 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,41 g |
Tuky | 85,58 g |
Vláknina | 18,72 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 80,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento nápad vznikl v okamžiku, když jsem se zdržela ve městě, kde právě probíhal farmářský trh a já zjistila, že je fůra hodin. V hlavě mě šrotovalo, co bych tak rychle udělala. Vzpomněla jsem si na Janu R., jak si vegetí v Turecku a tím pádem jsem si vzpomněla na její recept na slaninové brambory v papiňáku (viz odkaz) a nápad byl na světě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 6. 2019 16:23
vařila jsem to poprvé, ale určitě ne naposled ani jsem nestačila vyfotit
14. 3. 2018 17:06
13. 5. 2017 13:05
22. 11. 2016 21:41
Děkuji. Marcela
21. 3. 2016 09:09
Takže, těch 10-15 minut je na to, aby papiňák takzvaně došel. Pak jde otevřít. Nikdy u něj nevypouštějte páru nebo nechlaďte pod studenou vodou a podobně. nemusí se to vždy vyplatit.
13. 2. 2016 23:29
27. 11. 2015 16:26
20. 8. 2015 07:56
18. 6. 2015 15:48
5. 3. 2015 14:47
3. 3. 2015 12:23
Já mám ještě jeden starý,kde tahle pojistka není a v něm to jde parádně.
Nevím,jakou zkušenost mají ostatní,ale u mě je to takhle. když,tak vyfotim do diskuse
3. 3. 2015 11:18
2. 3. 2015 17:58
2. 3. 2015 17:39
13. 1. 2013 17:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 48 minutami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Květináče s rajčaty nedávejte na severní stranu, dopřeje jim úkryt před deštěm a zalévejte je brzy ráno či večer
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Další recepty
Tématické fráze: co na obed recepty na oběd na víkend co dnes na oběd oběd recept nápad na oběd recepty na oběd sobotní oběd sobotní obědy recepty co na oběd recepty dobrý oběd obědy recepty recepty na dobrý oběd oběd na sobotu oběd na víkend oběd oběd z jednoho hrnce recept na dobry oběd recept na oběd brambory z tlakáče oběd recepty
Suroviny: stehno kuřecí uzené, brambory, slanina, cibule, kapie, česnek český, rozmarýn, sůl, koření grilovací
Fofr oběd z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgj6
81 názorů