Moje domácí tlačenka
Rádi byste si vyrobili poctivou domácí tlačenku, ale nevíte jak na to? S naším receptem to zvládne opravdu každý. Žádná éčka ani šizené masové odřezky. Uděláme si pořádnou domácí "tláču", za kterou by se nestyděl ani profesionální řezník.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
12-15 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 442 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,35 g |
Tuky | 30,41 g |
Vláknina | 10,89 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 14,97 g |
Sůl | 37,40 g |
Sacharidy | 32,15 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 6. 2012 23:59
Mňááám+13
2. 6. 2012 20:00
Drobek: strasne rada Ta vidim.....na tvojich strankach som nasla mnoho inspiracie....
2. 6. 2012 19:58
Drobek: No jo, holt nevěděj, co je dobré
Jinak ale souhlasím taky a myslím, že bude doma radost
Jinak ale souhlasím taky a myslím, že bude doma radost
2. 6. 2012 19:56
Nadšeně souhlasím s autorovou poznámkou. Často překořeníme a přečesnekujeme a zabíjíme přirozenou (a dobrou) chuť masa.
Bod samozřejmě přidávám, i když v této zemi hojnosti ingredience neseženu. Američané vnitřnosti nejedí.
Bod samozřejmě přidávám, i když v této zemi hojnosti ingredience neseženu. Američané vnitřnosti nejedí.
2. 6. 2012 16:57
Takhle jí dělám i já . Sice bez jater ale,jinak stejně. Super .A bodík.
2. 6. 2012 16:40
Nádhera. Bodík
2. 6. 2012 14:51
Krásnáá!!!
2. 6. 2012 13:10
posílám bodíka a hned jak se dostanu k řezníkovi nakoupím a jde se na to! u nás ji mám nejraději já a domácí...je domácí. S poznámkou souhlasím do puntíku
2. 6. 2012 12:04
Ta je opravdu povedená Teď, jak je teplo, tak na zabíjačkové jídla nemáme moc chuť, ale jakmile nastane zimní období, tak už vymýšlíme, co si z prasátka uděláme+1 Příště vyzkoušíme tu Tvoji
2. 6. 2012 11:39
Joj, ta vypadá moc dobře a podle ingrediencí chutně. Sama jsem tlačenku už párkrát dělala a tato by mi také chutnala
2. 6. 2012 11:16
Nádhera,hned bych si dala
2. 6. 2012 11:10
To by bylo něco pro moje mužský, ale já jim jí taky udělám
2. 6. 2012 11:05
určitě vyzkouším-mňamí
2. 6. 2012 10:35
Jirko, to je nádherná mozaiková tlačenka, ta se mi hodně líbí a protože jí máme moc rádi, tak jí vyzkouším udělat podle tebe. Dávám ti 2.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 15 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 2 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 4 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 4 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 5 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 7 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 7 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 7 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 7 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 7 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se jedlo v 60. letech: Voňavé jitrničky, guláš jako předehra a pěkně tučný ovar s křenem aneb Taková domácí zabíjačka
Deset odpovědí na nejčastější otázky k zabijačkám: Poradíme základy, které potřebujete vědět a nemáte se koho zeptat
Desatero rad na téma zabíjačka aneb vše, co potřebujete vědět o této tradici
Další recepty
Tématické fráze: domácí tlačenka tlačenka domácí domácí tlačenka recept jak se dělá domácí tlačenka recept na domaci tlacenku recept domácí tlačenka tlačenka domácí bez vaření tlačenka domácí recepty koření do tlačenky jak udělat domácí tlačenku vaření tlačenky příprava tlačenky jak se dělá tlačenka recepty domácí tlačenka tlačenka recept dobrá domácí tlačenka zavareni tlacenky příprava domácí tlačenky jak na domaci tlacenku koreni na tlacenku
Suroviny: plec vepřová, játra vepřová, ledvinky vepřové, srdce vepřové, nožička vepřová, koleno vepřové, jazyk vepřový, cibule, česnek, bobkový list, pepř celý, sůl, koření nové koření, majoránka, pepř, koření nové koření mleté, sůl
Moje domácí tlačenka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6V3
29 názorů