Houbová omáčka se dvěma druhy paprik a srdcem
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Energie | 684 kJ / 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,76 g |
Tuky | 4,43 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,27 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vývar si můžeme zhotovit z jiného masa než ze srdce-záleží na tom jak a co vám chutná, ale mi to se srdíčkem rádi, maso je jemné a dobré. Dělávala jsem houbovku vždy podle maminky a teď už dělám druhý rok jen tuto improvizovanou-chutná nám víc. Doporučuji vyzkoušet a je možné, že vám také bude chutnat víc, než ta, na kterou jste zvyklí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 7. 2012 10:25
27. 7. 2012 19:39
27. 7. 2012 15:21
27. 7. 2012 12:01
27. 7. 2012 09:42
27. 7. 2012 09:12
27. 7. 2012 08:07
26. 7. 2012 23:10
rebeka, máš recht, tady aby hřiby pohledal
26. 7. 2012 22:06
ale vypadá to nááramně
26. 7. 2012 21:09
26. 7. 2012 19:57
26. 7. 2012 19:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit a podusit houby na nejlepší houbovou smaženici? Začátečníkům poradíme jednoduchý a osvědčený postup
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: houbová omáčka na paprice omáčky druhy houbova omacka s paprikou žampionová omáčka paprika houbová omáčka všechny druhy hub na omáčku druh papriček houbová omáčka jak velké kousky hub? houbova omacka s cervenou paprikou sladkokyselá houbová omáčka kápie v sladkokyselém nálevu vareni.cz houbová omáčka červená omacka druhy hobova omacka na paprice omáčka se srdci druh papriky červená houbová omáčka houbová omáčka na paprice recept
Suroviny: houby, srdce vepřové, cibule, kapie, smetana zakysaná, smetana 33%, kmín celý, pepř, paprika sušená sladká, sůl, mouka hladká, vývar, máslo
Houbová omáčka se dvěma druhy paprik a srdcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QjzY
12 názorů