Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Pokud jste milovníci křenové omáčky s uzeným masem, tento recept nabízí alternativu jak jí uvařit trochu jinak. Bešamelový základ s vůní hub a bylinek. A je jen na vás jakou si zvolíte přílohu, nebo si jí dáte bez masa.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 918 kJ / 1 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,31 g |
Tuky | 90,69 g |
Vláknina | 14,38 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 642 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2020 13:50
4. 2. 2013 15:37
29. 9. 2012 19:19
29. 9. 2012 11:41
29. 9. 2012 08:48
28. 9. 2012 22:02
28. 9. 2012 20:55
28. 9. 2012 17:36
28. 9. 2012 16:46
28. 9. 2012 15:50
28. 9. 2012 14:52
překrásná omáčka., to jazyčisko.. to je uzené, néééé
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 2 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 15 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 9 minutami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 1 hodinou
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 2 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 3 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 3 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 12 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 16 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky?
Jak restovat žampiony. Jednoduchá úprava žampionů nám zabere jen chvilku a skvěle si pochutnáme
Jak zpracovat zvířecí droby? Takhle si můžete zpestřit jídelníček za pár korun
Další recepty
Tématické fráze: omacka k uzenemu jazyku co k vepřovemu jazyku cibulová omáčka s uzeným cibulová omáčka s uzeným masem omačka k jazyku křenová omáčka s uzeným jazykem příloha k uzenemu omáčka k vařenému jazyku starofrancouzská žampionová omáčka omáčka k vepřovému jazyku priloha k uzenemu kolenu co k uzenemu omáčka k uzenému kolenu přílohy k uzenému kolenu omačka ke kolenu starofrancouská omáčka křenová omáčka k uzenému jazyku omáčka k vepřovým jazykům omáčka k vepřovému kolenu příloha k uzenému jazyku
Suroviny: máslo, mouka hladká, mléko, cibule, žampióny, sůl, pepř mletý, pažitka, petrželka, jazyk uzený
Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KWv
11 názorů