Párky se zelím (Polské jídlo)
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 4 254 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,98 g |
Tuky | 35,42 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 4,36 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 56,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jak říkají Poláci: "Jedzcie, pijcie i popuszczajcie pasa" což znamená "Jezte, pijte a buďte veselí".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 5. 2014 17:42
25. 10. 2012 11:25
Tvou chutnou variantou bych nepohrdla+8ale také bych si naložila víc
25. 10. 2012 08:51
25. 10. 2012 08:50
24. 10. 2012 20:01
24. 10. 2012 19:36
Vy na Slovensku neznáte papriku, že musíte vařit maďarský paprikáš
24. 10. 2012 19:35
24. 10. 2012 19:28
24. 10. 2012 19:17
24. 10. 2012 19:08
24. 10. 2012 18:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 44 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Další recepty
Tématické fráze: recepty na pokrmy z párků párky se zelím jidlo se zelim párek se zelím polskejidlo jídlo s párkem jidla s parkem jídla se zelím bikos recepty párky v zelí párky a zeli parky na zeli řecký bikos bikos recept parek sezelim bikoš pokrm recept na pokrm z párků parky zeli polske recepty polska jidla.cz
Suroviny: klobása, cibule, zelí, voda, víno bílé, mrkev, brambory, sůl, pepř, rozmarýn, sádlo
Párky se zelím (Polské jídlo)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMDl
11 názorů