Moravský vrabec rychle a chutně, zase jinak
Moravský vrabec je stará klasika, která nikdy neomrzí. Vepřové maso podušené na kmíně, s dostatkem cibule, se dá připravit různými způsoby. My pro vás máme recept na časově úspornější variantu - v papiňáku. A pro obohacení chuti nesmí chybět víno.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 408 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,67 g |
Tuky | 44,56 g |
Vláknina | 19,49 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 37,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Měla jsem obě verze:-) Okurky jsem připravila podle receptu od Světlany. Pochutnáváme si na nich každý rok.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 12. 2012 22:01
Co dodat jen si vzít příbor+11
18. 12. 2012 21:05
Dostala jsem chuť na to krásně naservírované jídlo,cítím jeho vůní!
18. 12. 2012 20:49
Aničko, kde je maso, tak to nemá chybku
18. 12. 2012 20:19
Aničko, pěkně šťavnaté to máme rádi+8
18. 12. 2012 19:19
Krásné, jedlé, prostě super
18. 12. 2012 18:05
Aničko, dala bych si to z fleku-mňamMáš.bod
18. 12. 2012 16:56
Děláš mi chutě, pečené plecko na česneku a dokonce šťouchané brambory. Já mám na stole 2 mandarinky a prázdnej žaludek. Posílám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 44 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 48 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Moravský vrabec: Tajemství šťavnaté klasiky, která není vrabec, ani není z Moravy, je v správné kombinaci masa a jeho úpravě
Jaké jsou výhody vaření v tlakovém hrnci? Uvaříte v něm vývar, přílohu nebo omáčku - rychle a s minimálními náklady na energii
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: nejlépe upečené moravský vrabec peceny vrabec moravský vrabec z plecka moravský vrabec pravý moravský vrabec recept moravský vrabec video pečene vrabci pečené vrabce pečený moravský vrabec video recepty moravský vrabec pravy moravský vrabec pečený vrabci moravsky vrabec v papinaku vrabec z plecka recepty moravský vrabec jak upravit plecko recept na moravského vrabce -video moravský vrabci moravský vrabec z krůtího masa moravský vrabec recept
Suroviny: plecko vepřové, cibule, česnek, kmín celý, olej, sůl, pepř mletý, víno bílé, voda
Moravský vrabec rychle a chutně, zase jinak
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oXwj
37 názorů