Nakládaný bůček Habunda
Vyzkoušejte tento lehce pikantní nakládaný bůček. Je výborný k pečivu jako chuťovka, nebo si ho můžete dát jen tak. Přestože je doba přípravy poměrně dlouhá, výsledek rozhodně stojí za to.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 16 073 kJ / 3 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,89 g |
Tuky | 297,99 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 7,05 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 132,74 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2024 12:34
magdalenka: Bol ponorený. Predtým som ho vložil najprv do vriacej vody a chvíľu povaril aby sa uzavrel. Nechcel som ho dávať do studenej vody aby sa z neho nevyvarila všetka chuť. Medzitým sa mi zohriala voda v PH aj s cibuľou, koreninami a pár strúčikov cesnaku, do ktorej som takto obarený bôčik vložil. Potom sa varil na LOW asi 4 hodiny.
19. 2. 2024 12:22
kimlo: v PH to musí byť celé ponorené vo vode? Ďakujem.
19. 2. 2024 09:59
Výborné! Varil som v PH a namiesto medu som použil worchester. Vďaka za recept! Prikladám foto...
5. 5. 2022 11:51
Dávám pochvalu a foto, do vaření jsem přidala feferonu a chilli, aby to prošlo do masa, 10 dnů jsem nevydržela, dnes je to šestý den a já mám polovinu snědenou dcera, která nejí vůbec vepřové maso, neodolala a ochutnala, říká, že je to super, TOP a to je velké uznání. Dnes to bude koštovat její přítel, věřím, že bude stejně nadšený a spokojený. Díky za recept, určitě budu dělat častěji
1. 12. 2020 14:50
mika59: Tak pokud chutnal, tak jsem rád. Já osobně mám raději sladší, proto více medu... Ale jak píšete, každý má jiné chutě a jídlo si přispůsobí podle svých chutí...
7. 7. 2020 14:56
Bůček jsem nakládala, tenhle je sedmidenní, přidala jsem pepř a ubrala med. Vařila jsem v pomalém hrnci 3,5 hodiny. Je jak máslo. Přidala jsem foto i bod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 41 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Jak naložit rajčata do oleje. Ochucené bylinkami, česnekem a chilli papričkami skvěle chutnají a jsou oblíbeným jedlým dárkem
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: nakládaný bůček na medu nakladany bok v paprice bůček jako chuťovka nakládaný bůček na na medu nakladany uzeny bůček
Suroviny: bok vepřový, sůl, med, paprika sušená sladká, česnek, bobkový list, koření nové koření, cibule, voda, chilli
Nakládaný bůček Habunda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozyK
6 názorů