Nakládaný bůček II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 037 kJ / 3 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,73 g |
Tuky | 298,31 g |
Vláknina | 30,24 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 65,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2010 19:48
Děkuji za recept, za týden se vyjádřím
4. 11. 2009 09:58
...absurdná predstava, vydržať týždeň...
4. 11. 2009 09:55
´...díky za připomenutí receptu...už jsem ho hrozně dlouho nedělala, přidám taky fotečku...
4. 11. 2009 09:12
Jendovy fotky jsou krásné, já jsem jen měla na mysli, že je zbytečné mít tu dva naprosto shodné recepty Ale když to nikomu nevadí, je mi to celkem fuk Jitka a Vlastík mohli duplicitu lehce zjistit sami, kdyby použili vyhledávač, a tím podobným sporům předejítJinak bůček dělám taky podle Péti Vařiče jako špagetka.
4. 11. 2009 08:08
dělám podobně
3. 11. 2009 23:36
Jendo, fotky jsou opět perfektní...
Recept ukládám (tento i Růženčin.. ) a doufám, že na něj o svátcích nezapomenu...
Recept ukládám (tento i Růženčin.. ) a doufám, že na něj o svátcích nezapomenu...
3. 11. 2009 23:33
03.11.2009 19:42:00 - "zasedací tribunál"
3. 11. 2009 23:23
Renčo, jaký příspěvek máte na mysli? Tady u receptu? Jenda se málokdy k čemukoliv vyjadřuje, tak jsem jen udivená. Jitka a Vlastík dali recept, nic se neděje, rádi si něco připomeneme. Jenda přidal fotky a hned přibyly bodíky k tomuto super receptíku. Tak v čem je problém?
3. 11. 2009 23:13
MILÝ JENDO 1 - nedávno jste prohlásil, že jste rád, že rýpálkové přestali rýpat. Váš dnešní příspěvek v diskuzi na mě působí velmi AROGANTNĚ. Nedivte se, že ti rýpálkové si do takového přechytřelého pána rádi rýpnou.
3. 11. 2009 23:07
Špagetko, víš, že děláš ten bůček přesně jako jáje to těžký vydržet, ale já ho mám v lednici nejméně 3 dny a zrovna tak ho dělám na vánoční svátky, zejména taky na Silvestra
3. 11. 2009 23:02
Takhle dělávám i lalok,dala jsem ho synovi a volal bylo to famóóóóóznííí.Uděluji bodíček je to dobrá mňamka
3. 11. 2009 22:33
Jitko a Vlastíku já jsem to nemyslela zle,že jste ho opsali,já jsem prostě jen konstatovala,že tu takový rcp je a co píše vybusna,tak to jsem nevěděla,že to musím udělat takto.Jestli jsem někoho urazila,tak mi to prosím vás promiňte,ale já bych si vůbec nedovolila někoho tak napadnout.Bohužel, to asi tak bylo bráno.
3. 11. 2009 22:05
Nakladany bucek taky delam na ruzne prilezitosti.Koreni je asi na kazdem,kdo co ma rad.Posilam bodik.
3. 11. 2009 22:01
Vidím berušky a jiné krásné ozdoby a je mi to úplně jasné. Jeníčku, bod pro tebe
3. 11. 2009 21:32
Já mám podobný recept zase z Péti Vařiče (vycházelo kdysi k Mladému světu) - uvařený bůček se potře silnou vrstvou utřeného česneku, soli, pepře, papriky. Zabalím do mikrotenového sáčku dám minimálně přes noc (i déle) do lednice. To je po rozležení úplně super, taky bude na Silvestra.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 41 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit nálev na utopence je velmi jednoduché i pro začátečníky
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: nakládaný buček vařený a nakládaný bůček top recepty nakládaný bůček jak dlouho vařit bůček nakládaný lalok lák na bůček vepřový lalok nakládaný bůček na gril buček na silvestra recept paprikový lalok vepřový lalok recept vepřový lalok vařený marinada na buček vařený lalok nakládaný bůček recept lalok vepřový marinovaný bůček nakladany veprovy lalok příprava bůčku paprikovy lalok recept
Suroviny: bůček, pepř celý, bobkový list, česnek, pepř mletý, paprika sušená sladká, koření grilovací, chilli, omáčka worcesterová, koření kari
Nakládaný bůček II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxRD
27 názorů