Pomalu pečená krkovička v marinádě II.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 166 kJ / 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,31 g |
Tuky | 11,57 g |
Vláknina | 14,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 86,17 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2022 22:17
9. 9. 2022 11:04
8. 9. 2022 14:48
8. 9. 2022 14:19
8. 9. 2022 13:49
8. 9. 2022 13:23
a 3 lžíce protlaku také nedám, není otevřený a za ty ......, ale zítra až to hodím do trouby, tak napíši, jinak, to cukroví to by tedy záhul
8. 9. 2022 09:09
8. 9. 2022 09:05
Táto "tvoja" krkovička by mi chutila, veľmi podobnú marinádu som vyrobila a grilovali sme potom... vlastne krkovička na grilovanie aj pečenie u nás vedie.
8. 9. 2022 08:48
8. 9. 2022 08:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 51 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Jak se vyhnout rozvařeným či nedovařeným bramborám?
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, hořčice plnotučná, protlak rajčatový, med, chilli, koření oregáno, tymián, cibule, česnek, vývar masový, pivo černé
Pomalu pečená krkovička v marinádě II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJRq
10 názorů