Holubce
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 14 757 kJ / 3 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 226,27 g |
Tuky | 59,55 g |
Vláknina | 28,60 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 4,72 g |
Sůl | 11,56 g |
Sacharidy | 508,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Masová směs před naplněním musí být mírně, ale opravdu jen mírně slanější. Používám 6 l pomalý hrnec Russell Hubbs. Recept pochází od mých předků z ukrajinské Volyně. Holubce se vaří proto ve větším množství, protože se pak hodně rychle sní. Ideální je hlávku mít už kysanou, ale i takhle získají holubce příjemnou kyselou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2022 21:25
18. 10. 2022 21:08
18. 10. 2022 21:02
18. 10. 2022 18:56
18. 10. 2022 18:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Honzovy buchty: Klasika, která nikdy neomrzí. Poradíme, jak je upéct se skvělou náplní
Další recepty
Suroviny: zelí hlávkové, maso vepřové mleté, rýže, paprika sušená sladká, vejce, hranolky, cibule, sůl, pepř, zelí kysané, voda
Holubce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRQWY
5 názorů