Podmáslové bagety s bylinkami
Suroviny
Porce: 4 kusy po 240-250 g
Nutriční hodnoty
Energie | 10 756 kJ / 2 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,65 g |
Tuky | 47,83 g |
Vláknina | 19,24 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 6,63 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 447,82 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 10. 2010 13:23
Ivi tak jsem dnes konečně upekla Tvé bagety jsou super, zvládla jsem to i bez pečky, jen mě nějak zlobí trouba, tak je nemám tak krásně dozlatova upečené, ale i tak mám radost
Jsou moc dobré, přidala jsem foto. Díky za recept
Jsou moc dobré, přidala jsem foto. Díky za recept
2. 10. 2010 17:50
Děkuju.
2. 10. 2010 17:04
Miri, krááása!
2. 10. 2010 13:21
Cathleen posílám pár fotek a velké díky za tenhle recept. Dělala jsem je jen z polo dávky a byla to chyba. Děti se do nich pustili s ohromnou chutí a i můj manžel neodolal a pár jich snědl. Dělala jsem je malé (8 ks), nám to tak víc vyhovuje. Příště je budu dělat, pěkně z celé várky. Posílám boďku č. 15 a doporučuji dále.
27. 9. 2010 10:51
tak já tě, ivčo, pochválím ne jen podle toho, jak ty bagety vypadají, ale hlavně, jaké jsou chuťově. a to jsou absolutně úžasné neměla jsem podmáslí, tak jsem dala kefír. a přidala trochu restované sušené cibule. a rodina mi je snědla ještě vlažné. ubránila jsem jen jedinou a tu si dala tchýně. takže dneska peču zase. díky za výborný recept
17. 9. 2010 21:31
Jsi nejlepší+
17. 9. 2010 20:30
Cathleen jen zakousnout.
17. 9. 2010 16:29
Krásně nazdobené, Cathleen prostě umí
17. 9. 2010 16:29
Výstavní kousky
17. 9. 2010 14:52
Cathleen - už jsem ti to psala víckrát ... tvoje pečivo je neskutečné Tohle kdyby se prodávalo v nějakém obchodě, tak je tam pořád fronta až ven +
17. 9. 2010 14:12
Krásné i po estetické stránce posílám bodík
17. 9. 2010 13:46
Paráda
17. 9. 2010 13:15
Cathleen proč já nemám podmáslí. Už pár dní, mám chuť si zopakovat tvé Tatarkové .... a ty teď přidáš tohle. To mi nemůžeš dělat. Rozhodně ukládám a protože jsem bylinková, tak i brzy vyzkouším. Nemohla by jsi, pro jednu mlsnou uživatelku přidat i řez? Prosííím.
17. 9. 2010 13:08
17. 9. 2010 12:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 10 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bylinkové máslo na bagety bylinkové máslo na bagetu domácí bylinková bageta bylinková bageta nejlepsi bagety podmáslové řezy bylinkové bagety z domácí pekárny bagety domácí s podmáslím bagety s bylinkami jak uválet bagetu bageta s bylinkami recept na bagetky jak se dělá bageta nejlepší bageta recept bageta z pizza těsta bagety recept těsto bageta s podmáslím bylinkove bagety recept z pekarny těsto na bagety s bylinkami bagety s podmaslim
Suroviny: podmáslí, voda, olej, cukr, sůl, koření bylinkové máslo, mouka polohrubá, mouka hladká, droždí
Podmáslové bagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L95
38 názorů