Jitrnice s kysaným zelím a bramborem
Zbyly vám ze zabijačky jitrnice? Dejte si je k obědu s kysaným zelím připraveným se škvařenou slaninou a vařeným bramborem. Jitrnice stačí obalit v mouce a opéct na troše oleje.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,85 g |
Tuky | 95,96 g |
Vláknina | 12,62 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 4,80 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 32,17 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2019 08:40
12. 11. 2019 00:02
11. 11. 2019 23:17
11. 11. 2019 21:07
11. 11. 2019 19:28
No ano, propíchnout. Je to vlastně logické a ještě lepší než obalovat v mouce a taky mě to nenapadlo....
Určitě zkusím
11. 11. 2019 18:14
11. 11. 2019 17:10
Opečená jitrnice nebo jelítko se zelím a bramborem je u nás oblíbené jídlo. Bohužel, skoro vždycky mi jitrnice
při opékání praskla a skoro polovina vytekla ven. Teď tu čtu ... Obalíme je v hladké mouce ... to mě vážně nenapadlo.
Moc děkuji za tip
Doufám, že příště se už nebudu při opékání vztekat
11. 11. 2019 13:06
11. 11. 2019 10:43
No, tak si tak přemejšlím, kolik asi stran k opékání má běžná jitrnice ve vepřovém střevě...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 10 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 14 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak ohřát jitrnici jitrnice se zelím opečená jitrnice jak ohřát jitrnice jelito s kysaným zelím jitrnice s brambory recept jitrnice že zelím opečené jitrnice jitrnice se zelím a bramborama zeli k jitrnici jaké zelí k jitrnici? jak ohřát itrnici jaternice se s kysaným zelím jitrnicový prejt se s kysaným zelím opečene jelito jak ohřát kysané zelí zelí k jitrnice opečená jitrnice s brambory vajecina se kysaným zelím recept jitrnice kyselé zelí brambory
Suroviny: jitrnice, mouka hladká, olej, zelí kysané, cukr, slanina, cibule, mouka hladká, sůl
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOEw
24 názorů